Biografie

Over MS Budget en Miranda Stevens

MS Budget helpt je graag verder met je administratie(s). Wij bieden zéér concurrerende tarieven en een persoonlijke begeleiding! 

Hallo, ik ben Miranda Stevens, getrouwd en moeder van een zoon.

Ik heb in 1999 mijn diploma's behaald voor Computerboekhouden in het Midden en Klein Bedrijf. Sindsdien ben ik al vele jaren werkzaam in het bedrijfsleven. Ik heb daar de reputatie van 'regelmiep' opgedaan, omdat ik bij velen bekend sta als iemand die ook de vervelende dingen altijd weer geregeld krijgt. Steeds als er problemen of conflicten zijn word ik benaderd voor hulp. Dit omdat mijn sterke persoonlijkheid helpt om onvervaard en doeltreffend problemen op te lossen, zowel privé als op de werkvloer.

Gezien de waardering die ik krijg voor mijn kordate, georganiseerde manier van optreden en vastbijtende, doortastende karaktereigenschappen heb ik besloten om van deze karaktertrekjes gebruik te maken en een eigen hulpverlenend bureau op te starten. Problemen zijn er om opgelost te worden en als u mij om hulp vraagt sta ik u bij met raad en daad.

Was getekend ; Miranda Stevens

Concurrerende tarieven

Als administratiekantoor hanteert MS Budget zéér concurrerende tarieven. Direct overstappen is hierdoor wellicht al interessant.

Neem vandaag nog contact met ons op voor administraties door onderstaand contactformulier in te vullen of direct te bellen met 046-4008955