MS Budget Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

MS Budget is een dienstverlenend administratiekantoor, gelegen in het Limburgse Sittard. Onze dienstverlening is voornamelijk administratief gericht en zijn wij vaak de ondersteundende factor bij het voeren van financiële administraties, zowel van particulieren alsmede bedrijven. 

MS Budget staat bekend om haar doortastendheid en gedrevenheid om 'zaken' te regelen. 

Administraties

MS Budget helpt je graag verder met je administratie(s). Wij bieden zéér concurrerende tarieven en een persoonlijke begeleiding en advies bij alle soorten administraties voor particulieren, bedrijven, stichtingen en verenigingen.

Belastingaangiften

MS Budget helpt je graag verder bij de belastingaangiftes. Of het nou gaat om een particuliere of zakelijke aangifte. Wij zorgen ervoor dat de belastingaangifte correct verloopt tegen zéér concurrerende tarieven.

Boekhouding

MS Budget helpt je graag verder met de boekhouding van je bedrijf, stichting of vereniging. MS Budget hanteert zéér aantrekkelijke en concurrerende tarieven met tevens een persoonlijke begeleiding en advies. 

Budgetbeheer

Bij MS Budget ben je aan het juiste adres wanneer je de juiste stap wilt zetten naar een schuldenvrije toekomst. MS Budget bemiddelt met je schuldeisers en stelt vervolgens een persoonlijk budgetplan met je op om binnen afzienbare tijd (weer) financieël gezond te zijn. 

Jaarrekeningen

MS Budget helpt je graag verder met de jaarrekeningen of jaarstukken van je bedrijf, stichting of vereniging. Wij bieden zéér aantrekkelijke en concurrerende tarieven en staan je met raad en daad bij. 

Overige

MS Budget staat met raad en daad voor je klaar wanneer het gaat om het voeren van (financiële) administraties en administratieve dienstverlening rondom particulier en bedrijf. Van belastingaangifte tot budgetbeheer en van loonadministratie tot jaarrekening. Wij bieden altijd een op maat gesneden advies en oplossing tegen een zeer concurrerend advies. 


Contact

Wil je meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct met 046-400 89 55