Informatie over schulden en financiële problemen

Zet vandaag nog de stap naar een schuldenvrij leven

Schulden? Samen oplossenGoed voor je dat je deze website gevonden hebt. Op deze website vertellen we je graag meer hoe je snel en effectief weer financieël gezond kunt worden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of vul het onderstaande contactformulier in

Hulp bij schulden

Zet vandaag nog de eerste stap naar een financieël gezond leven en meld je aan bij MS Budget voor een persoonlijk en op maat gesneden budgetplan. Wij helpen je graag verder bij het vinden van oplossingen en bemiddelen in conflicten en problemen. 

Oorzaken financiële problemen

Het komt steeds vaker voor dat mensen problemen hebben om rond te komen met hun inkomen. Dit kan diverse oorzaken hebben: 

  • Baanverlies

  • Financiële tegenvallers

  • Scheiding

  • Ziekte

  • Koopziek

Ms Budget helpt je verder met een budgetplan om weer financieël gezond te worden in te toekomst.

Hulpverlening voor ondernemers

Heeft je bedrijf schulden of financiële problemen en heb je hulp nodig? Dan ben je bij MS Budget aan het juiste adres. Wij bemiddelen in lopende conflicten en maken betalingsafspraken met je schuldeisers om zo, binnen afzienbare tijd, weer financieël gezond te zijn, zowel het bedrijf als je privé situatie.

Stappenplan

Samen met MS Budget doorloop je enkele stappen om naar een financieël gezonde toekomst te werken. De allereerste stap is natuurlijk de aanmelding bij MS Budget via deze website of direct via telefoon of kantoor. Na een gedegen inventarisatie stellen we samen een persoonlijk budgetplan op en bemiddelen in conflicten en maken we betaalafspraken met schuldeisers, om zo weer financieël gezond te worden. 

Meld je vandaag nog aan en download het aanvraagformulier om jouw situatie voor te leggen

Aanvragen

Bemiddeling & Conflicten

MS Budget bemiddelt in lopende en slepende conflicten en maakt betaalafspraken met je schuldeisers binnen jouw persoonlijk budgetplan. Bij de bemiddeling en het maken van afspraken nemen we de communicatie voor rekening en zorgen er telkens voor dat de afspraken worden nagekomen om niet verder in de (financiële) problemen te raken. 

 

Contact

Wil je meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct met 046-400 89 55 

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Omschrijving