Nieuws

Hieronder tref je een overzicht aan van de laatste nieuwsberichten over MS Budget

Besparen op je autoverzekering, kijk en vergelijk alle autoverzekeringen.

« Terug  |  publicatie datum : 3120121010

Nederlanders zijn trouw aan hun autoverzekering. Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de Nederland bij hun oude verzekering blijft. Overstappen kan 30 tot 40 procent aan besparingen opleveren.

Dit blijkt uit onderzoek dat autoverzekeraar Allsecur heeft laten uitvoeren.

Een overstap naar een andere autoverzekeraar is voor veel Nederlanders intere De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa), waakhond voor eerlijke concurrentie, deed onderzoek naar besparing op financiële producten en kwam tot de conclusie dat consumenten tot aan 336 euro per jaar kunnen besparen.

Kostenpost nummer een blijft de zorgverzekering. De autoverzekering volgt als grootste kostenpost van alle schadeverzekeringen. Toch zijn veel consumenten helemaal niet kritisch als het om hun premie gaat. Ze betalen keurig elke maand hun premie. Dat is zonde. We laten met zijn allen honderden euro's per jaar liggen.

Door alle verzekeringen kritisch te bekijken is het volgens Allsecur ook mogelijk om de aangekondigde verhoging van de assurantiebelasting compenseren. In 2013 gaat de assurantiebelasting met ruim 11 procent omhoog en zorgt voor een premiestijging bij alle schadeverzekeringen.