Over ons 

Administratiekantoor MS Budget te Sittard

Op deze pagina lees je meer informatie over MS Budget te Sittard. Wie zijn wij, waar zijn we gevestigd en wat doet MS Budget allemaal? Al deze informatie lees je op deze website. Heb je nog vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Biografie

MS Budget werd opgericht door Miranda Stevens. Miranda heeft in het bedrijfsleven de reputatie 'regelmiep' opgedaan omdat ze bekend staat als iemand die zaken geregeld krijgt. Gezien deze waardering en georganiseerde manier van werken heb ik een eigen administratiekantoor mogen opstarten. Ons administratiekantoor bestaat inmiddels uit een team van 3 consulenten en zijn we er trots op dat mensen steeds vaker de weg naar ons weten te vinden.

Was getekend ; Miranda Stevens

Bedrijfsgegevens & Contact

                                                                                                                                                               
MS Budget is gevestigd in Sittard

Verlengde Heinseweg 15                                                                                                                                         
6136 AP Sittard

Tel. 046 - 400 8955                                                                                                      

Missie & Visie

Onze missie is het succesvol voeren van administraties van particulieren, bedrijven, stichtingen en verenigingen met als doel hen financieël gezond te maken of te houden. Dankzij onze persoonlijke en doortastende manier van aanpak weten wij ook de 'vervelende' zaken voor je op te lossen. Samen werken aan een financieel gezonde toekomst waarbij ook de naservice een belangrijke rol speelt.

Team

MS Budget bestaat uit een team van 3 consultenten met elk hun eigen accounts en specialismen. Vanuit ons kantoor te Sittard bedienen wij al sinds jaar en dag onze klanten en zijn we er trots op dat steeds meer mensen de weg naar MS budget weten te vinden.