Stappenplan 

Zet vandaag nog de stap naar een financieel gezond leven

De eerste stap naar een financieël gezond leven is de aanmelding bij MS Budget in Sittard. Na een gedegen inventarisatie van jouw financiële administratie gaan we samen aan de slag. We maken samen een financieel plan en treffen met de schuldeiser(s) een betaalregeling.

Hulp bij schulden

Bemiddeling bij schulden en financiële problemen

Tijdens de bemiddeling verzorgen wij de gehele administratie rondom je financieën en onderhouden wij de contacten met je schuldeiser(s). Wij zorgen ook, tegen een geringe bijdrage, voor een correcte belas-tingaangifte, met vaak alle daarbij behorende voordelen. Ook helpen wij je om eventuele kwijtscheldingen aan te vragen en in te vullen. Wanneer je schulden zijn afgelost wil je (natuurlijk) financieël gezond blijven en wellicht zelfs wat sparen. Wij bieden je een mogelijkheid om een na-traject te volgen, waarin we je begeleiden je eigen administratie uit te voeren en om met geld om te gaan.

Stap 1 » Aanmelden bij MS Budget

De allereerste stap die je moet zetten is in contact treden met MS Budget. Via deze website kun je direct aanmelden door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na aanmelding zal één van onze consulenten contact met je opnemen. 

Stap 2 » Inventarisatie

Op basis van persoonlijke gesprekken en een gedegen inventarisatie brengen wij jouw financiële situatie helder in beeld. Op basis van deze inventarisatie kunnen we vervolgens een budgetplan opstellen.

Stap 3 » Bemiddeling bij schulden

MS Budget neemt vervolgens contact op met je schuldeisers en deurwaarders of incassobureau's om te bemiddelen en waar mogelijk op te lossen. 

Stap 4 » Budgetplan

Met een persoonlijk en op maat gemaat budgetplan gaan we samen aan de slag om weer 'financieël gezond' te worden.

Stap 5 » Voorkomen van schulden 

Ook nadat je schulden zijn opgelost bieden wij hulp. Samen zorgen we ervoor dat er geen nieuwe schulden meer ontstaan waardoor je (wellicht) weer kunt sparen.


Contact

Wil je meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct met 046-400 89 55